Of u nu wensen heeft betreffende een website of een webapplicatie, u kunt voor uw webdesign bij GPWD terecht. Dit geldt voor een zeer kleine website tot grote website met subsites of een compleet administratieprogramma te bedienen via een webapplicatie.
Maar ook als u nog niet weet wat u wilt, GPWD staat u met raad en daad terzijde.

Om te zorgen voor een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke interface voor uw website wordt er samengewerkt met een ontwerpstudio. Om zo tot een perfect webdesign te komen
Ook bestaat de mogelijkheid om achter uw website een Content Managment Systeem(CMS) te plaatsen. Zo kunt u zelf de inhoud van uw website wijzigen.

Webdesign

Hieronder staan diverse producten die GPWD in het verleden heeft opgeleverd. Klik op de link om het voorbeeld in een nieuw scherm te zien

NCVB: Ncvb-web
ncvb Voor het NCVB ontwikkelde GPWD een webapplicatie waarin de administratie wordt bijgehouden van leerlingen. Denk hierbij aan resultaten, lesgroepen, lesplanningen en cursistgegevens.

Extravers
Extravers Website voor ontwerpstudio 'Extravers'. Zij hebben ook het ontwerp voor deze site gemaakt

Free-Hance Concepts
Free-Hance Concepts Portfoliowebsite ontwikkeld voor Free-Hance Concepts

Snel Goedkoop Bellen
Extravers Website voor voor Snel Goedkoop Bellen. Site waar online zeer goedkope SIM Only abbonementen kunnen worden afgesloten.

Fontys: POST
Fontys:POST GPWD ontwikkelde voor POST, een module waarmee de autorisatie wordt afgehandeld en een module waarmee via het web dynamisch worddocumenten worden gegenereerd.

UPC: Kennisbank
upc Voor UPC is een kennisbank ontwikkeld waarmee helpdeskmedewerkers kunnen zoeken in 'Veel gestelde vragen'

Cafe Weekends
Weekends Website voor eetcafe 'Weekends', een eetcafe op stratumseind te eindhoven

She Said
she said Website voor de dames popgroep She Said(Met o.a. Marieke van Ginneken)

Portfolio

diensten image
email: info@gpwd.nl|Algemene Voorwaarden |BTWnr: NL001747106B13| KvK Eindhoven: 17176661